Jag behöver en ny bas!

Vi har fått en ny spelning! Hamster Bat ska uppträda på Kulturnatten här och vi ska stå på scen 23.30. Jag ser verkligen fram emot det. Men, ett litet problem. Min basgitarr börjar sjunga på sista refrängen. Okej, inte bokstavligen, men jag skulle verkligen vilja/behöva en ny och jag har länge tänkt att jag ska vänta till mellandagarna. Jag brukar alltid få en hyfsad slant av mina föräldrar vid jul som kombinerad julklapp och födelsedagspresent (jag fyller år 22 december). De pengarna kan bli ett bra bidrag till en ny bas. Jag har förstås redan spanat ut exakt vilken jag vill ha. Nu när jag börjat tänka på den är det förstås rätt svårt att vänta och så kom det här tillfället upp. Spelning på Kulturnatten. Det kan bli ganska stor publik. Det vore grymt med en ny bas redan nu. Okej, jag har i princip bestämt mig för att köpa den redan nu. Denna: https://www.4sound.se/bas/elektrisk/hogerhanta/fender-american-professional-precision-bass-rw-candy-apple-red

Kan vara värt med brusfria humbucker-mickar men single coil låter så mycket hårdare enligt mig så jag tror att jag kör på det. Förvisso har jag inte pengarna, men jag vet att jag kommer att få dem snart, så jag funderar på att ta ett lån och köpa basen. Sms-lån verkar enkelt. Har inte provat det förut, men jag har en stadig inkomst och jag vet att pengar kommer att trilla in, så jag vet att jag kan betala tillbaka ganska snart 😛

Scenkläder är en annan sak. Vi har inte funderat så mycket på det tidigare utan alla har klätt sig som de vill. Den här gången, när det liksom är mer offentligt, vore det kul om vi pratade ihop oss om vad vi ska ha för kläder och stil. Inte bara att alla går i olika varianter av helsvart. Jag tycker det vore kul om vi hade något slags maskot eller symbol som var en kombination av en hamster och en fladdermus. Typ en svart hamster med fladdermusvingar och vampyrtänder.